Rasai Terbaik Anda Dengan LEAN90®

LEAN90® ialah hidangan lengkap yang diperbuat daripada French Golden pea, bit organik, serat prebiotik dan dipertingkatkan dengan CoQ10. LEAN90® ialah pilihan terbaik anda untuk sumber protein semulajadi tanpa kesan sampingan protein haiwan. Anda memerlukan sekurang-kurangnya 1 g protein setiap 1kg berat badan anda. Sebagai contoh, seseorang mempunyai berat 70 kg, memerlukan 70g protein setiap hari. LEAN90® membekalkan 13.7 protein, membantu anda menambah keperluan protein anda setiap hari.

Produk

Pembayaran Terjamin

Sokong Semua Gerbang Pembayaran

Penghantaran Cepat

Penghantaran dalam Sekilas

LEAN90

BEET YOUR LIMIT

 

Penggantian Makanan Untuk Menurunkan Berat Badan & Mengurangkan Lemak Viseral

Lemak Viseral, Lemak yang Anda Tidak Boleh Lihat

Lemak viseral membaluti organ anda. Lemak viseral yang tinggi dikaitkan dengan Diabetes Jenis 2, strok, penyakit jantung, hipertensi dan kanser. Dengan menggantikan sarapan, makan tengah hari atau makan malam anda dengan LEAN90®, anda boleh mengurangkan lemak viseral anda dan menurunkan berat badan.

Meal-on-the-Go untuk Orang dengan Jadual Kerja yang Sibuk

Apabila anda tertekan atau tergesa-gesa, lebih mudah untuk mengambil makanan mudah diproses atau menyerah kepada makanan segera. LEAN90® boleh menjadi hidangan lengkap yang sihat semasa dalam perjalanan untuk sarapan, makan tengah hari atau makan malam anda.

 

Sokongan Pemakanan melalui Kanser

Pesakit kanser cenderung kehilangan selera makan apabila mereka menjalani rawatan. Hilang selera makan dan kesukaran makan akan membawa kepada kekurangan zat makanan dan penurunan berat badan.

Kanser tumbuh lebih cepat dalam Persekitaran Gula & Berasid. Dr. Otto Heinrich Warburg, Pemenang Hadiah Nobel 1931 yang bekerja dalam Metabolisme Tumor, telah menunjukkan bahawa sel-sel kanser berkembang lebih cepat dengan mengambil gula² dan dalam persekitaran berasid.³

 

Bagaimana untuk membuat LEAN90

KEPENTINGAN PROTEIN

Bahan-bahan

Pengasingan Protein Pea, Perisa Vanila Asli, ekstrak buah Katemte (Thaumatin), bit organik, maltodekstrin ubi kayu organik.

Cadangan Pengambilan

Campurkan 2 sudu besar LEAN90® dalam 1 cawan (250 ml) air sejuk, goncang dan pergi! Atau anda juga boleh menggabungkan ke dalam smoothie kegemaran anda!

PENYIMPANAN

Simpan di tempat yang sejuk, kering dan jauh dari cahaya matahari langsung.