TAHUKAH ANDA

Tuala wanita adalah pembunuh senyap. 75% wanita mengalami kegatalan dan kesakitan yang kerap semasa haid, kerana fakta menyatakan bahawa kebanyakan tuala wanita dilunturkan dengan menggunakan klorin yang mengandungi sebatian DIOKSIN.Agensi Perlindungan Alam Sekitar US (EPA) menyatakan pendedahan terhadap:

Produk

Pembayaran Terjamin

Sokong Semua Gerbang Pembayaran

Penghantaran Cepat

Penghantaran dalam Sekilas

LABELLE

TEKNOLOGI TERKINI DARI KOREA

 

berada di tahap paling lemah semasa kedatangan haid, ini menyebabkan mereka terdedah kepada pelbagai risiko penyakit.Pertubuhan kesihatan sedunia (WHO) melaporkan bahawa 80% wanita akan mempunyai masalah berkaitan ginekologi dan 62.3% pula berkaitan dengan penggunaan tuala wanita berkualiti rendah yang digunakan semasa atau selepas haid. Darah yang kaya dengan nutrien menjadi sumber makanan kepada bakteria dan penggunaan tuala wanita berkualiti rendah menjadi tempat pembiakan yang sempurna bagi bakteria. Sistem kekebalan imun wanita 

Jangan Abaikan Penjagaan Kewanitaan Anda

Secara purata kebanyakan wanita akan mengalami 400 kali haid dalam tempoh sepanjang hayat mereka dan dianggarkan 15,000 tuala wanita / tampon digunakan selama tempoh tersebut. Menjadikan mereka 15,000 kali lebih berisiko diracuni oleh produk penjagaan wanita berkualiti rendah.

La Belle tuala wanita mesra alam dari Wellness Concept menjadi pilihan. Menggunakan teknologi terkini dari Korea, La Belle menggabungkan penggunaan oksigen aktif, ion negatif dan sinar inframerah bagi membantu mencegah jangkitan, meningkatkan peredaran darah, menghilangkan bau, membantu memulihkan sistem saraf dan dapat meningkatkan kemampuan regenerasi tubuh badan. Ciri-ciri dan kelebihan hebat La Belle membantu mencegah gangguan Ginekologi mengurangkan PMS dan kekejangan semasa haid. La Belle sangat berguna sebelum, semasa dan selepas kedatangan haid anda.

Teknologi Inovasi 9 Lapisan Tuala Wanita

LA BELLE HEALTH BENEFITS

Bahan pembasmi kuman yang kuat untuk memusnahkan fungsi fisiologi kebanyakan bakteria. Oleh itu ia dapat mengurangkan Leucorrhoea (keputihan), kegatalan dan jangkitan pada saluran kencing.

Memperbaiki peredaran darah dan mengurangkan pembekuan darah yang tersimpan di rahim. Apabila darah bersentuhan dengan cip ion, ia menghasilkan 6000/cm padu ion negatif. Ini menghasilkan sejumlah besar oksigen terasing untuk meningkatkan metabolisme dan menghilangkan bau.

Meningkatkan kemampuan regenerasi tubuh badan dan memperbaiki sistem saraf.

La Belle menggunakan Gam Gred Makanan, tidak seperti tuala wanita biasa yang menggunakan gam industri yang kuat dan meninggalkan sisa benzena berbahaya dimana memerlukan pencucian yang berkali-kali untuk pembersihan yang sempurna.

Diperbuat Dengan 5 Bahan Semulajadi

BORNEOL

Ramuan tradisional cina, dapat meningkatkan peredaran darah, melegakan kesakitan, mengurangkan bengkak dan meningkatkan kewaspadaan.

ALOE

Melembapkan dan menyejukan, mencepatkan penyembuhan luka, anti-bakteria, anti-radang dan ant-alergenik.

CYPRESS EXTRACT

Menstabilakn perubahan mood yang disebabkan PMS dan menopaus. Berkesan menstabilkan sistem saraf pusat dan membantu untuk tidur dengan lebih lena.

L-MENTHOL

Menenangkan dan menyejukkan kulit, meningkatkan vasokonstriksi untuk mengurangkan kesakitan, mengandungi anestetik semula jadi, anti-rengsa dan anti-radang.

LAVENDER EXTRACT

Menstabilkan semula sistem pembiakan wanita dengan berkesan dan ketidakselesaan semasa haid.