Manfaat hidrogren ditunjukkan oleh banyak kajian saintifik

Hidrogen telah terbukti membantu dalam Mengurangkan Keradangan, Meningkatkan Imuniti, Menggalakkan Kulit Yang Lebih Sihat, Membantu Penurunan Berat Badan, Meningkatkan Kualiti Tidur dan Meningkatkan Tenaga & Prestasi..

Air hidrogen telah menjadi semakin popular di seluruh dunia kerana potensi manfaat terapeutik yang ditunjukkan melalui kajian saintifik. Terdapat lebih 1000+ kajian tentang faedah terapeutik hidrogen, dan anda boleh menyemaknya

http://www.molecularhydrogeninstiitute.com/studies

Paling Laris

Pembayaran Selamat

Sokong Semua Gerbang Pembayaran

Penghantaran Cepat

Penghantaran dalam Sekilas

Berita Baharu

MESIN PENJANA AIR HIDROGEN DAN AIR ALKALI TERLARIS NO.1

Apakah itu Radikal Bebas?

Radikal bebas merupakan molekul yang tidak stabil. Untuk mendapatkan kembali kestabilan, ia mencuri tenaga dari molekul lain, dengan demikian mewujudkan lebih banyak radikal bebas yang tidak stabil. Sekiranya molekul dirosakkan oleh radikal bebas, ia disebut sebagai teroksidasi. Tanpa pengawasaan, pengoksidaan ini boleh menyebabkan kerosakkan pada tisu dan organ kita. Walau bagaimanapun, kebanyakkan radikal bebas juga penting untuk sistem imun kita. Mereka membantu menghilangkan virus, bakteria dan juga beberapa sel kanser.

 

Molekul yang mempunyai satu elektron (tidak berpasangan) akan berusaha merompak elektron daripada molekul yang terdekat. Kira-kira 2-3% peratus oksigen yang kita bernafas akan berubah menjadi radikal bebas yang baik dan radikal bebas bertoksik.

Radikal bebas yang baik menstabilkan molekul yang tidak stabil, tanpa merosakkan molekul bermanfaat yang lain dalam proses tersebut. Radikal bebas bertoksik tidak pernah berhenti untuk berusaha menjalinkan ikatan dengan molekul yang lain untuk mendapatkan kembali kestabilan. Malangnya, radikal bebas bertoksik tidak mesra tubuh badan. Merak sangat reaktif dan menyebabkan kerosakkan molekul disekitarnya. Apabila radikal bebas menyerang molekul, ia menjadi radikal bebas itu sendiri dan menyebabkan reaksi berantai yang boleh menakibatkan pemusnahan sel.

Kebaikan Air Hidrogen

-Meningkatkan tenaga dan prestasi

-Anti Penuaan

-Anti Keradangaan

-Kulit Lebih Sihat dan Berseri

-Meningkatkan Kualiti Tidur

Kajian Klinikal Hidrogen. Lihat Kajian Di Sini 

Login