BETA-C

Wellness Concept menyajikan Beta Carrot: cara sihat dan mudah untuk menjadikan beta-karoten dan Vitamin C sebagai sebahagian daripada diet harian anda.

Beta Carrot dibuat dari Lobak Merah yang ditanam secara organik yang bebas residu dan diproses menggunakan kemudahan canggih yang memastikan nutrien tidak rosak semasa diekstraksi.

Dengan setiap hidangan menyediakan 330% keperluan harian Vitamin A dan 90% untuk Vitamin C, Beta Carrot adalah penyelesaian terbaik untuk diet yang lebih baik apabila 5 atau lebih hidangan sehari yang disyorkan tidak mungkin boleh dilakukan oleh kita.

Produk

Pembayaran Terjamin

Sokong Semua Gerbang Pembayaran

Penghantaran Cepat

Penghantaran dalam Sekilas

Beta-Karoten dari Lobak Merah.

Lobak Merah kaya dengan beta-karoten yang mengubah Vitamin A (retinol) di dalam tubuh manusia. Walaupun jumlah Vitamin A yang berlebihan dalam bentuk suplemen (makanan tambahan), Beta Carrot disahkan organik dan dihasilkan dalam dos yang optimum yang dapat diasimilasikan oleh tubuh dengan selamat.

Kita memerlukan Vitamin A untuk kulit dan selaput lendir yang sihat, untuk melindungi sistem imun kita, dan juga memberi kita kesihatan dan penglihatan mata yang baik.

Beta-karoten sendiri bukanlah nutrien penting, tetapi merupakan pendahulunya yang diperlukan untuk Vitamin A, sangat penting bagi tubuh kita.

Vitamin C dari Beri Acelora.

Vitamin C adalah vitamin penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia sendiri; ia hanya boleh didapati daripada makanan.

Vitamin C meningkatkan jumlah zat besi yang kita serap melalui sumber tanaman seperti brokoli, tauge dan bayam.

Perokok juga memerlukan lebih banyak Vitamin C berbanding bukan perokok, kerana merokok menghabiskan banyak vitamin C di tisu dan darah badan kita.

Mereka yang telah menjalani pembedahan atau mengalami kecederaan baru-baru ini juga mendapat manfaat daripada Vitamin C tambahan untuk membantu luka mereka sembuh.

Beri Acelora

7 kali ganda lebih vitamin C daripada jambu batu

30 kali ganda lebih vitamin C daripada oren

370 kali ganda lebih vitamin C daripada epal

KAEDAH PEMPROSESAN UNIK

20x LEBIH BANG UNTUK WANG ANDA

Beta Carrot menggunakan kaedah pemprosesan unik yang memberikan kepekatan 20x lebih banyak: memberi anda nutrien Lobak Merah bernilai 20kg hanya dalam 1kg Beta Carrot.

Melalui kaedah pemprosesan ini, nutrien serbuk BETA CARROT™ tetap utuh dan enzim tetap aktif melalui suhu rendah terkawal dan kaedah pemprosesan pengeringan semburan yang unik.

Dengan proses ini, sel-sel badan kita dapat menyerap dengan mudah jumlah penuh beta-karoten dan Vitamin C dari serbuk yang dihasilkan sekitar 2- 4 jam setelah minum.

MANFAAT BANYAK DARI BETA CARROT™

ANTI-PENUAAN

Improve Lung Function

MENINGKATKAN DAYA PENGLIHATAN

MENCEGAH KANSER

MENGUATKAN TULANG DAN GIGI

MENCEGAH PENYAKIT JANTUNG

Bahan-bahan

Serbuk jus lobak merah organik, maltodekstrin ubi kayu organik (karbohidrat kompleks), serbuk jus beri acerola organik.

Cadangan Pengambilan

Larutkan 1 sudu besar Beta-C ke dalam 170ml air. Dua kali sehari. Disyorkan untuk mengambil 2 sudu besar setiap hari semasa perut kosong (20 minit sebelum atau 2 jam selepas makan). Anda boleh mengambil lebih banyak bergantung pada keperluan pemakanan anda.

PENYIMPANAN

Tutup rapat selepas dibuka dan simpan di tempat yang sejuk dan kering.

Produk Berkaitan